Tarieven

Bouwhuis Drum Academy biedt verschillende lespakketten aan voor zowel online als fysieke drumlessen. Hieronder vind je de mogelijkheden en tarieven. Voor de aanvraag van een proefles kun je gebruik maken van onze contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op voor een afspraak!

Scroll verder naar beneden voor meer informatie en algemene voorwaarden.

IMG_3590.JPG

Proefles 30min

Eenmalig

 • De perfecte manier om te ontdekken of drumles iets voor jou is!

 • Leuke kennismaking met het drummen en docent.

 • Uitleg en advies over de juiste lesvorm.

 • Nergens aan vast!

Prijs eenmalig

15 euro

DSC01291.jpg

Drumles 30min

Wekelijks in lesweken

 • Meest gekozen!

 • Een goede keuze voor vrijwel iedereen! 

 • Wekelijks privéles van gekwalificeerd docent.

 • Inclusief gratis professionele drumcover opname aan het eind van het lesseizoen!

Prijs per maand

65 euro

Leerlingen vanaf 21 jaar:

€78,65 incl btw.

IMG_3587.JPG

Drumles 10x30min

Wekelijks in lesweken

 • Een goede keuze voor een langere proefperiode.

 • 10 privélessen van gekwalificeerd docent.

 • Exclusief drumcover opname.

 • Betreft 10 achtereenvolgende lesweken.

Prijs eenmalig

223 euro

Leerlingen vanaf 21 jaar: €269,83 incl btw

Algemene voorwaarden

ALLE lessen worden gepland in reguliere schoolweken van Regio Noord op data dat scholen ook open zijn volgens rijksoverheid.nl . Op nationale feestdagen is er geen drumles. Check de jaarrooster pagina voor het volledige lesseizoen!

De drumlessen kunnen pas van start gaan wanneer de inschrijving compleet is. De inschrijving is compleet na ontvangst van een compleet ingevuld inschrijfformulier + kopie van ID kaart of paspoort van de leerling. Bij leerlingen onder de 18 jaar is een handtekening van een ouder/verzorger vereist.

Voor leerlingen vanaf 21 jaar moeten wij 21% btw bovenop de bovenstaande tarieven rekenen. In het geval dat een leerling nog geen 21 is op het moment van inschrijving maar wel 21 wordt tijdens het lesseizoen, dan blijft gedurende dat lesseizoen de prijs hetzelfde.

Wekelijkse lesvormen zijn op basis van 35 lessen per lesseizoen (indien er gestart wordt vanaf september) inclusief een professionele studio-opname in een van de laatste lesweken oftewel de drumcover. Het lesgeld is een verdeling over 12 maanden en wordt dus het hele jaar door gefactureerd, dit om de kosten per maand lager te houden. Er geld voor deze “vaste” lesvormen 4 weken opzegtermijn. Opzeggingen dienen per mail voldaan te worden. De datum waarop de opzegging wordt verzonden is de datum van ingang van de opzegtermijn. Na de opzegtermijn zullen de eventueel openstaande lesgelden worden verrekend. Het kan zijn dat er dus te weinig of teveel is betaald, dit kan resulteren in teruggaaf of een extra facturatie.

Wanneer iemand voor 10 x 30 minuten betaald heeft worden de lessen ingepland in 10 achtereenvolgende lesweken. Tussentijdse pauzes van de lessen dienen vooraf overlegd te worden per mail maar zijn in principe niet inbegrepen in de prijs. Voorbeeld: Een leerling komt 3 weken achtereenvolgend naar de les maar vervolgens 5 weken niet, dan staan er in principe nog 2 weken open. Mocht de leerling nog lessen tegoed hebben en er is een vakantie of nationale feestdag dan worden de lessen na de vakantie of feestdag hervat. Bij eerder stoppen worden er geen teruggaven gedaan.


Wanneer de docent zich moet afmelden zal de les worden ingehaald op een daarvoor gepland inhaalmoment. In het geval dat inhaal niet mogelijk is zal er lesgeld verrekend worden. Er zijn jaarlijks 3 vaste inhaalmomenten, mochten er geen inhaallessen open staan dan is er in die betreffende weken geen drumles. Bij afzegging door de leerling is het niet mogelijk de les in te halen, er is dan tevens geen restitutie van het lesgeld mogelijk.